Koulutus

Rosen-metodi kurssit ovat avoimia kaikille yli 25 vuotiaille. Kurssille voi osallistua pelkästään oman itsen löytämisen vuoksi tai tähtäimenä valmistua Rosen-terapeutiksi. Kursseja ei suositella ihmisille, jotka joutuvat käyttämään vahvoja psyykelääkkeitä.

Rosen-opettaja Bill Samsel neuvoo opiskelijaa.
Rosen-opettaja Bill Samsel neuvoo opiskelijaa.

Kurssit ovat prosessiluonteisia ja noudattavat samoja linjoja kaikkien maailmassa toimivien Rosen koulujen kanssa.  Rosen Method School Finland kouluttaa Suomessa terapeutteja ja  noudattaa Rosen instituutin  (RI) laatimia kansainvälisiä sääntöjä.

Kursseilla luodaan luottamuksellinen ilmapiiri, tehdään erilaisia harjoituksia omaa itseä kuunnellen. Pysähdytään jakopiiriin ja seurataan opettajan tai avustajien tekemiä hoitoja ja harjoitellaan hoitojen tekemisiä pareittain sekä kuulostellaan kehoa liikunnan avulla.

Peruskurssi on avauskurssi Rosen-opinnoille. Sen tarkoituksena on antaa kokemuksellinen ja tiedollinen tutustuminen Rosen menetelmään. Osallistujalta ei vaadita mitään erityistä taustakoulutusta. Kts. lisää koulutuksesta Terapeutiksi valmistumisen vaatimukset.

Koulutuksesta lisätietoa saat :
Leena Saxberg,  Rosen Method School Finland,   info@rosenmetodi.fi tai puh: 044 020 4414