Muutos 1.1.2024 Rosen Method School Finland

Koulussamme tapahtuu johtajan vaihdos 1.1.2024. Senior-opettaja Leena Saxberg on luopumassa pitkäaikaisesta johtajuudestaan ja uudeksi johtajaksi on valittu koulumme Peruskurssi-opettaja Sanna Karvonen.
Sannan yhteystiedot:

sanna.karvonen@outlook.com
puh: 045 350 4540

Voitte olla jo tämän loppuvuoden yhteydessä myös Sannaan, jos asianne koskee ensivuoden kursseja.

Vaikka Leena Saxberg luopuu Koulumme johtajuudesta, hän jatkaa Koulumme Senior-opettajana kurssitoiminnassa sekä toimii yhtenä “Opetusjohtajana” (Director of Teaching) Koulussamme.

Tiedote Rosen-koulun toiminnasta

 

Suomen Rosen-koulu, Rosen Method School Finland, noudattaa hallituksen ja virainomaistahojen ohjeita ja määräyksiä koskien Covid-19 tautitilanteen johdosta.

Seuraamme kuitenkin jatkuvasti korona-tilannetta ja sen kehittymistä suuntaan jos toiseen ja teemme tarvittavia muutoksia sen suhteen. Kts. kurssikalenteri!
Vastaamme mahdollisiin kysymyksiin ja tiedusteluihin sähköpostitse. info@rosenmetodi.fi

Opettaja-tiimimme puolesta
Leena Saxberg

 

 


	

Rosen-liikunnan kursseista

Rosen-liikunnan kurssit ovat avoimia kaikille halukkaille joko oman keho/mieli tuntemuksen lisäämiseksi tai myös kouluttautumismielessä Rosen-liikunnan ohjaajaksi.
Rosen-liikunnan kehitti Marion Rosen (U.S.A.) kehotyöskentelyn rinnalle. Sen avulla ihmiset voivat ylläptää kehonsa avoimuuttaa ja lisätä sitä. Liikunnassa ei laiteta kehoa ponnistelemaan yli rajojensa, vaan helppojen liikkeitten ja musiikin avulla saadaan kehoomme liikkuvuutta ja vapautta nauttia siitä.

Tervetuloa tutustumaan Rosen-liikuntaan ja löytämään vapautta ja iloa elämiseen!
Voit kysyä tarkemmin liikunnasta Leena Saxbergilta, joka on Rosen-liikunnan opettaja. info@rosenmetodi.fi
Kts. kurssikalenterista ajankohdat.